FEM 2.

Join the forum, it's quick and easy

FEM 2.

FEM 2.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Játék

3 posters

Segítség!!!!

pengeharcos

Hozzászólások száma : 1
    Rang : 0

Segítség!!!! Empty Re: Segítség!!!!

Témanyitás  pengeharcos Hétf. Jan. 21, 2013 7:11 pm

Sziasztok ! Nekem Gaia létszives segithetnétek mert mapp2 berabadt a karim .. Sad((( (Betölti és kidob és sok [???????] nem tudom hogy miért van ez Sad kérlek szépen segits ebben Sad nem tudok játszani kérlek szépen tegyél ellene valamit nagyon kérlek szépen Sad( Elöre is köszönöm !
    Pengeharcos !
    [SA]Gaia
    [SA]Gaia
    Admin

Hozzászólások száma : 13
    Rang : 1

Témanyitás  [SA]Gaia Hétf. Dec. 10, 2012 9:14 pm

Tökéletesen igazad van és elnézést!
    Az Elveszett világból a kijutást a teleport könyv nyújtja. Nem értem a játékban miért nem volt segítséged. Ha még nem késő, keress meg akár itt, akár a játékban és valahogy megbeszéljük, kárpótollak.
    gubusz21

Hozzászólások száma : 1
    Rang : 0

Segítség!!!! Empty Segítség!!!!

Témanyitás  gubusz21 Szomb. Nov. 24, 2012 9:35 am

Segítsen valaki!! Elmentem Hattori Hanzohoz, és az elveszett birodalomba kötöttem ki! Hogyan kell onnan kijutni?
    Mellesleg elég szarra sikerült ez az oldal... Sehol valaki vagy valami aki ilyenkor segítene, semmi nem egyértelmű... Mire eljutottam ide hogy írjak egy levelet, amit fogalmam sincs hogy bárki elolvas mostanában.... Egyszóval, ha új felhasználókat szeretnének, én kicsit több útmutatást adnék a kezdőknek. Mert ez így kurva gáz.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 11:50 pm